دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۰۳

دانلود پاورپوینت راهنمای ساخت وبلاگ 34 اسلاید

دانلود پاورپوینت , تحقیق , مقاله , جزوه و پرسشنامه نمونه فصل دوم پایان نامه , دانلود پیشینه تحقیق و چارچوب نظری پژوهش

دانلود پاورپوینت راهنمای ساخت وبلاگ 34 اسلاید

۵۲ بازديد

دانلود پاورپوینت راهنمای ساخت وبلاگ 34 اسلاید

دانلود پاورپوینت راهنمای ساخت وبلاگ 34 اسلاید

دسته بندی عمومی
فرمت فایل zip
حجم فایل 77 کیلو بایت
تعداد صفحات 34
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

قسمتی از محتوی ورد

تعداد اسلاید : 34 صفحه

بسم الله الرحمن الرحیم راهنمای ساخت وبلاگ تحت نظر استاد ارجمند : جناب آقای مهندس اشکان جامی الاحمدی به کوشش : علی محمدیان محمد نوروزی مقدمه: یکی از پدیده های جدید و تاثیر گذار در حیطه اینترنت، وبلاگ می باشد.
در سالهای اخیر این پدیده انقلابی در اینترنت و فرهنگ استفاده از آن به وجود آورده است.
دلیل این امر قابلیت هائی است که در وبلاگ ها نهفته است.
مهمترین قابلیت که تفاوت عمده وبلاگ و سایت نیز به حساب می آید این است که ایجاد یک وبلاگ احتیاج به تخصص و دانش خاصی ندارد و همین امر باعث شده است که افراد زیادی به وبلاگ نویسی روی بیاورند.
در میان این افراد می توان طیف بسیار گسترده ای از افراد را مشاهده کرد.
از پزشک و پرستار گرفته تا روزنامه نگار و دانشجو.
تفاوت دیگر: رایگان بودن ایجاد و استفاده از وبلاگ هاست که این تفاوت نیز نقش بسیار مهمی در استقبال افراد و بخصوص جوانان از این پدیده دارد.
همین استقبال گسترده باعث شده اطلاعات و مطالب بسیار مفیدی از این رهگذر به عرصه اینترنت افزوده شود.
اطلاعاتی که ما تا پیش از این به علت نا آشنائی این اقشار با طراحی صفحات وب، از آنها محروم بوده ایم.
این پدیده بخصوص در ایران با استقبال گسترده تری مواجه شده است.
بطوری که مطالب فارسی که در سال 1381 به اینترنت افزوده شده از مجموع تمام مطالبی که تا قبل از آن به زبان فارسی در اینترنت موجود بوده بیشتر است تفاوت بین وبلاگ و سایت یک تفاوت دیگر بین وبلاگ و سایت های معمولی، پویا بودن وبلاگ ها است.
اکثر سایت ها ماهیتی ایستا و ساکن دارند و معمولا به سرعت تغیر نمی کنند یا اگر تغیر کنند، بخش کوچکی از آنها تغیر می کند ( به استثنای سایتهای خبری و برخی سایتهای دیگر).
ولی اگر پس از ده روز به یک وبلاگ فعال مراجعه کنید، ممکن است اثری از نوشته های قبلی نبینید زیرا وبلاگ ها ماهیتی پویا و روز آمد شونده دارند و به تبع همین ماهیت، بازدید کنندگان وبلاگ ها هم بسیار بیشتر و در فواصل زمانی کمتر به وبلاگ ها سر می زنند ( من بعضی از وبلاگ ها را هر روز می خوانم).
در هر حال رشد این پدیده بخصوص در ایران نشانه ای میمون از یک رویکرد مثبت به علم و دانش و به اشتراک گذاشتن آن با دیگران است .
من این رشد را به فال نیک گرفته و می کوشم سهمی ( هرچند اندک و دیر هنگام) در اوج گیری این پدیده داشته باشم.
من در این نوشته قصد دارم روش ایجاد، ارسال مطالب و همه کار هائی که دانستن آنها برای داشتن یک وبلاگ، لازم و مفید است را شرح دهم.
وبلاگ چیست؟
وبلاگ پدیده ای نوپا در عرصه اینتر نت است و بیش از چند سال از پیدایش آن نمی گذرد.
وبلاگ (Weblog) -که به آن بلاگ( Blog )نیز اطلاق می شود- ترکیبی است از دو کلمه webبه معنای شبکه جهانی و log (به معنای گزارش روزانه یا روز نوشت) و به یاد داشتهائی گفته می شود که توسط یک یا چند نفر بصورت روزانه، هفتگی یا گاه به گاه نوشته شده و در عرصه اینترنت قرار می گیرد.
چند معنی فارسی نیز برای آن ابداع شده است.
مثل تار نگار یا تار نگاشت که کمتر مورد استفاده قرار می گیرند.
هر فردی که به اینترنت دسترسی داشته باشد و مطلبی برای نوشتن داشته باشد می تواند بطور رایگان (یا در صورت

وبلاگ ساز برای سئو

5 نکته مهم برای انتخاب وبلاگ جهت بک لینک و سئو

  • وبلاگ سازی را انتخاب کنید که بعد از مدتی مثلا دو هفته، وبلاگ شما را حذف نکند یا لینک ها را از کار نیندازد، تقریبا همه وبلاگ های زیر تست شده اند و نتیجه 6 سال تجربه سئو بنده هستند.
  • برخی وبلاگ سازها Da پایین و اسپم بیش از 10 دارند اما فوق العاده بک لینک های موثری دارند، همه وبلاگ های زیر برای سئو تست شده و بسیار موثرند. بلاگ 9
  • برای سئو و بک لینک به یکباره چند وبلاگ داخل یک وبلاگ ساز نسازید زیرا وبلاگ های شما به احتمال زیاد اسپم می شوند، هفته ای دو وبلاگ در یک وبلاگ ساز کافی ست.
  • اگر سایت شما ایرانی ست یا کاربران هدف، فارسی زبان هستند، بیشتر روی وبلاگ سازهای فارسی یعنی همین وبلاگ های زیر تمرکز کنید، ساخت وبلاگ در سایت های خارجی توصیه نمی شود و پر ریسک است. ناجی بلاگ
  • وبلاگ سازهایی را انتخاب کنید که وبلاگ شما را در گوگل ایندکس شده اند، اما چگونه؟ نزدیک یک سال باید زمان بگذارید که تست کنید مدام کدام وبلاگ ایندکس میشود طی دو سه ماه یا خیر. اما کارتان را با این لیست راحت کرده ایم و همه وبلاگ هایی که ما در این چندسال در وبلاگ سازهای زیر ساخته ایم ایندکس شده اند!
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.